Opzoek naar een uniek cadeau!

Cadeaus uitzoeken voor je vriendinnen, moeder, zus, oma of een andere dierbare is soms niet makkelijk. Is het iemand die alles al heeft, of je hebt geen idee wat diegene leuk gaat vinden? No stress!

Een cadeau geven met een betekenis is altijd een goed idee, vooral als de betekenis perfect bij deze persoon past! Speciaal voor jou hebben we een aantal unieke cadeautjes van Bags & Batik op een rijtje gezet.

De Tree Of Life oftewel: De levensboom, heeft een betekenis van het leven, bescherming, kracht, wijsheid, schoonheid en verlossing. Er is geen enkel symbool zo wijd gespreid als de Tree Of Life.

De levensboom wordt in verschillende culturen gebruikt als symbool, zo bijvoorbeeld in het christelijke verhaal van het Aards Paradijs. In dit verhaal plukt Eva een verboden appel wat het lot van de mensheid bepaald. Deze appelboom is een instrument van de goden. 

Van de Tree Of Life gaan we door naar de dromenvanger. Deze bestaat al eeuwen en helpt kwade dromen op te vangen. De reden van een dromenvanger en het gebruik ervan is overal op de wereld hetzelfde. De hemel zit vol met dromen, dit zijn goede dromen maar ook kwade dromen (nachtmerries).

Als je gaat slapen sta je open voor dromen en loop je daarom de kans om dromen op te vangen, dus ook nachtmerries. De dromenvanger zorgt niet dat alle dromen verdwijnen. De goede dromen worden opgevangen en vallen op degene die slaapt en zorgt daarom voor fijne, rustige dromen en een goede nachtrust. De kwade dromen raken verstrikt in de dromenvanger.

Even iets anders, namelijk een geur voor in huis. Het is niet alleen een lekkere geur met de zoete geur van de frangipani bloem uit Bali, máár het heeft ook nog eens een mooie betekenis.

De frangipani bloem staat namelijk symbool voor het begin van een nieuw leven of van een nieuwe grote stap van iets. De bloem groeit in veel tuinen op Bali en kom je hier in het Westen niet tegen. Wil jij iemand verrassen met een heerlijke zoete roomspray uit de tuinen van Bali? Een stukje Bali voor bij jou thuis.