Favoriete tassen

Hi lieve allemaal!

Mijn naam is Amber Shania en ik ben Bags & Batik begonnen omdat ik een grote liefde heb voor tassen en de Indonesische cultuur. Mijn doel is om jullie de mooiste, unieke tassen en accessoires uit Indonesië te laten zien, en onze prachtige sieraden en tassen geïnspireerd op Bali. De een heeft een obsessie met schoenen, de ander met kleding. En ik in dit geval met tassen. Vooral tassen die niet standaard en basic zijn. Daarom laat ik jullie vandaag graag in deze blogpost zien wat mijn favoriete tassen zijn van Bags & Batik, en hoe ik deze stijl bij mijn kleding. Wel draag ik vaak basic kleding in een effen kleur, noem maar op (af en toe een printje mag er ook wezen). En daar draag ik dan graag een eyecatcher tas bij! Want ik vind dat tassen en accessoires je outfit juist helemaal maken. 

Top 4!

Vandaag deze blogpost voor jullie over mijn favoriete tassen van Bags & Batik en waarom dit mijn favorietjes zijn. Natuurlijk vind ik alle tassen van de website geweldig, maar ik heb toch mijn top 4 lijstje voor jullie gemaakt.

Tas Surabaya - Rood Crème

Mijn favoriet is toch wel het Surabaya model met de rode crème print. Deze tas is handgemaakt in Indonesië en heeft een ideaal medium formaat. Net niet te groot en net niet te klein. Perfect voor al je spullen. Wist je trouwens dat ik de meeste tassen van Bags & Batik een naam heb gegeven van een Indonesische stad / eiland? Surabaya, Malang, Bandung, Java en Bali. De Surabaya tas heeft nog meer kleuren zoals donkergroen, mint, oranje. Zo leuk om bij je outfit te matchen. Het leuke aan de Surabaya tassen vind ik dat het je outfit direct tof maakt. Zoals je op de foto ziet draag ik een donkerblauw jurkje, en door de rode tas wordt de outfit direct een stuk leuker. 

 

Buideltas Sayang - Beige / Okergeel

Dit is toch een te schattig tasje? De sayang buideltas. Sayang betekent lief / lieve / lieverd in het Bahasa Indonesia, en dat is precies wat dit buidel tasje is, een lief schattig tasje. De vormpjes op de tas en de pompoms maken de tas helemaal af en er past ook nog eens veel door het buidelzak model. Hoe leuk is de combinatie ook van het okergele kleurtje met de beige tas?

Batik Tas Java Leer - Blauw

Jaaa, de leren batik tassen. Wat ben ik blij dat deze mooie pareltjes aan jullie kan verkopen en laten zien. De batik tassen zijn handgemaakt in Indonesië met echte batik en zacht geitenleer. Zelfs de binnenkant is gemaakt van batik. Je kan de tas gebruiken als handtas, maar ook als schoudertas, ideaal toch?! Dit mooie tasje is verkrijgbaar in het groen, blauw en rood. Ik ben dol op deze tas omdat hij zo uniek is en het model enorm fijn is om bij je te dragen als dagelijkse tas.

Clutch Leeuw Tijger - Beige

Clutches, altijd handig om te hebben. Ze hebben een praktisch formaat en zijn natuurlijk super leuk voor feestjes. Het fijne aan deze beige clutch is dat je hem niet alleen als clutch kunt gebruiken, maar ook als schoudertas door de bijgeleverde schouderband. Met een mooie patroon van een tijger en een leeuw. Ondanks dat clutches normaal niet groot zijn van binnen kan je er toch nog veel in kwijt, al je essentials! 

Benieuwd naar alle tassen van Bags & Batik? Neem dan gauw een kijkje en misschien zit er wel iets leuks voor jou tussen! 

Liefs,
Amber Shania