Hotspots Bali


Ondanks dat het reizen er nu nog even niet in zit betekent dat niet dat je niet alvast wat hotspots kan bekijken voor je reis naar Bali! Waar worden toch die mooie foto’s gemaakt, wat zijn droomlocaties waar je heen moet en waar kan je het lekkerst eten? Lees hier de 5 populairste locaties in Bali. 

πŸ“ Kynd Community: Seminyak, Bali

Een van de cafés die je zeker niet wilt missen tijdens je trip naar Bali is het Kynd Community café. Deze is gevestigd in Seminyak, Bali. Kynd Community is een plantaardig café en laat zien dat plantaardig eten lekker kan smaken. Het is niet alleen leuk voor een Instagram fotootje maar is ook nog eens om te smullen!

 

πŸ“ Cafe Organic: Seminyak, Bali & Canggu, Bali

Cafe Organic is net als Kynd Community een plantaardig café op Bali. Het café heeft 2 locaties. 1 op Seminyak en op Canggu in Bali. Er worden lokale producten gebruikt en Cafe Organic probeert het stigma rondom veganistisch en vegetarisch uit te dagen met deze heerlijke gerechten. 

 

πŸ“ Rijstvelden van Jatiluwih

De eyecatchers van Bali zijn natuurlijk rijstvelden. Een van de mooiste rijstvelden van Bali vind je op Jatiluwih. Dit ligt op ongeveer 50km van Denpasar. Er gaan veel toeristen heen omdat het uitzicht prachtig is. Je ziet overal om je heen groene rijstvelden en terrassen. De wegen zijn de laatste jaren erg verbeterd en daarom is het erg bereikbaar voor toeristen. Wanneer je een brommer huurt kan je eenvoudig zelf naar Jatiluwih rijden. 

 

πŸ“ Monkey Forest: Ubud

Een van de leukste activiteiten in Bali is het Monkey Forest in Ubud. In het Monkey Forest spot je niet alleen aapjes, maar ook vind je hier Balinese Hindoe tempels, rivieren en bosrijke gebieden. De aapjes hier zijn niet opgesloten en zijn vrij om rond te dwalen. 

 

πŸ“ Sea Circus Restaurant & Bar, Seminyak

Prachtige muurschilderingen en opvallende kleuren, dat het is Sea Circus Restaurant. Het is een populaire plek, dus je moet zeker geluk hebben als er direct een leeg plekje vrij is. Sea Circus heeft een uitgebreid menu en heerlijke koffies, dus zeker een aanrader om naartoe te gaan.

 

Wel moet ik erbij zeggen dat het eiland Bali naar mijn mening (wat ik heb gezien toen ik op reis ben geweest naar Indonesië) heel anders is dan Indonesië zelf. Omdat er enorm veel toeristen naar Bali komen, heeft Bali een toeristisch karakter gekregen en is hier op ingaan spelen, logisch! Als je echt de Indonesische cultuur wilt zien, ga dan naar Indonesië zelf. Bali is een geweldig eiland om uit te rusten, maar geeft niet echt het beeld van Indonesië af. (Hier komt binnenkort ook een blog over). Ik hoop dat jullie wat aan deze hotspot tips hebben!

Liefs,

Amber Shania