Keep The Summer Feeling

(Door Naomi Pater van www.labellabora.nl/)


Hi Bags&Batik liefhebbers,

Droom jij net als ik van een heerlijke tropische vakantie na deze coronacrisis? Dan ben je op deze website op het juiste adres. De webshop staat vooral in het teken van het prachtige eiland Bali.  

Het zonnetje liet zich de laatste weken veel zien in ons minuscule landje. Dit geeft mij een fijn en positief gevoel. Vooral gedurende deze gekke en vooral onzekere tijden. Met deze handgemaakte accessoires en sieraden in het teken van Bali, haal je de vrolijkheid tóch nog een beetje in huis.  

Kijk je mee naar deze te gekke nieuwe aanwinsten?  

Hoe tropisch is dit schelpen kettinkje met een klein blauw steentje? Ik zie mezelf weer helemaal rond lopen op het strand.  


Een bloem in je haar is nooit verkeerd, zelfs in het najaar is dit een nonchalante toevoeging aan je outfit. Deze bloem komt van een sierplant in Indonesië en wordt door de locals 'Kemboja' genoemd. 

De scrunchies vlogen je vorig jaar over het hoofd, maar we zijn er voorlopig nog niet vanaf. Zelfs deze zomer kom je deze stoffen-vriendinnen nog tegen in het straatbeeld, of in dit geval op Instagram dan.

Wil jij ook genieten van prachtige items uit het tropische Bali? Kijk dan even rond op deze website en wellicht valt je oog op één van de vele items.  

Kijk ook even op mijn website (www.labellabora.nl). Dit is een tropische website vol lifestyle- en reisartikelen. Om bij weg te dromen dus.  

Liefs, Naomi 🍀🌿