3 essentiële tassen

Tassen… We kunnen niet zonder ze!

Een tas kan een outfit helemaal af maken, en hoe leuk is het om een tas te hebben die ook nog eens praktisch voor gebruik is én er goed uit ziet?

Vandaag laten we je de 3 essentiële tassen die je echt nodig hebt zien.

‘’With only one bag, you can change your outfit completely.’’ - Sonia Rykiel

Handtas

Een handtas is de ideale tas om spullen in te doen en mee te nemen naar werk, school of dagelijkse activiteiten. Je kan gaan voor een simpel model, maar waarom ga je niet voor een unieke handtas? Zo kan je je outfit basic houden, als je tas er maar uit spat!

''A handbag is only one item to be worn with a complete outfit. Add a peony pink leather handbag to a charcoal gray suit, for instance, and the impact is chic with a touch of wit.''
-

Kate Spade

Schoudertas

Bij Bags & Batik verkopen wij veel schouder en handtassen in 1! De perfecte alledaagse tas om op verschillende manieren te dragen. Een ruime keuze tussen verschillende modellen schoudertassen om uit te kiezen.

''When it comes to doing my job, I keep my ego in my handbag.''
-
 Ngozi Okonjo-Iweala

Clutch

Heb jij een feestje? Dan kan je kiezen voor een clutch om je telefoon, portemonnee en andere kleine belangrijke spulletjes mee te nemen. Wist je dat wij verschillende soorten clutches hebben voor elk soort feest?