De leukste tassen voor dit najaar!

Het wordt weer kouder, truien kunnen weer aan, de zomerse kleurtjes verdwijnen. Bags & Batik wilt jou nét dat extra tintje Bali meegeven in het najaar. Ben je veel onderweg, of zit je in deze tijd veel binnen? Een nieuwe tas is altijd een goede aankoop en maakt je look helemaal compleet. Onze tassen zorgen ervoor dat jouw herfstoutfit alles behalve saai is. Daarom zetten we hier onze leukste tassen voor het najaar op een rijtje! 

1. Onze favoriet voor dit seizoen: De slangenprint bucket. Deze tas is ontzettend praktisch en heeft een handig formaat. Je kan er van alles in kwijt en wordt geleverd met een korte en lange schouderband, perfect! Deze paarse kleur is ook prachtig voor bij je najaar garderobe. De ideale tas als je het ons vraagt!


2.
De Surabaya tas is toch wel een van bijzonderste tassen van de website. Handgemaakt in Indonesië met prachtige batik. Het leuke aan deze tas is dat je hem geweldig kan stijlen in het najaar, maar in het voorjaar ook kan rocken. ‘’1 Bag For All Seasons.’’ Rood en paars zijn wel een van onze favoriete kleuren voor het najaar en komen elk jaar weer terug in de mode. Neem jij daar zo’n geweldige Surabaya tas bij?


3.
De bontjassen (wel nep!) kunnen weer uit de kast worden gehaald voor deze koude maanden. En wat is nou leuker dan een bijpassende tas! Deze fluffy tas is gemaakt van (nep) luipaard bont.

Zelfs de schouderriem is fluffy, love it. De tas heeft een ritssluiting en een magnetische knoop. Zie jij jezelf al lopen met deze geweldige fluffy luipaard tas? 


4.
Een heuptas is nooit een foute aankoop, en zo creëer je verschillende soorten stijlen. Je kan de tas namelijk ook dragen als schoudertas door de bijgeleverde gouden ketting band. Deze slangenprint tas is verkrijgbaar in het rood en roze en zijn beiden prachtig voor je outfit dit najaar.

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Favoriete tassen