Vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden! | GRATIS verzending vanaf €50,-

HOME » ✰ FEESTDAGEN CADEAUS ✰

SURPRISE CADEAUS ONDER €5,-


De feestdagen staan weer voor de deur! Elk jaar is het uitvogelen wat voor cadeau je aan je dierbare kunt geven. Ben jij dit jaar op zoek naar een uniek cadeau voor de feestdagen? Vind hier unieke cadeautjes voor de feestdagen.

Surprise cadeaus onder de €5,- met een vleugje Bali en scrol verder voor unieke feestdagen cadeaus.


✰ FEESTDAGEN CADEAUS ✰


Cadeaus voor de feestdagen

Ben jij voor de aankomende feestdagen op zoek naar een uniek cadeau? Kijk dan tussen onze feestdagen cadeaus! Goedkope surprise cadeaus vind je bij Bags & Batik voor onder de €5,-.

Wil jij dit jaar een uniek cadeau geven aan een van je dierbaren? Bags & Batik heeft verschillende unieke cadeaus met een betekenis. Zo kan je gaan voor een ‘steen-goed’ cadeau van onze edelstenen collectie. Bags & Batik verkoopt edelstenen kettingen en verschillende edelstenen sleutelhangers. Elke edelsteen heeft zijn eigen betekenis en werking. 

Tussen onze boeddha woonaccessoires vind je boeddhabeeldjes en boeddha banners met verschillende boeddha quotes. Waarom geef je een boeddha cadeau? Een gekregen boeddha geef geluk én het gebaar van geven kent het beeldje waarde toe. In het algemeen bieden boeddha’s bescherming en worden daarom vaak cadeau gedaan of zijn in mensen hun huis te vinden.

Surprise cadeaus

Ben jij opzoek naar een surprise cadeau voor sinterklaas? Dit hoeft niet duur te zijn en vaak wordt er een klein bedrag afgesproken. Onze speciale surprise cadeaus vind je voor onder de €5,-. Zo heb jij een uniek surprise cadeau deze sinterklaas met een vleugje Bali en ingepakt als een cadeautje.

Cadeauservice

Bags & Batik pakt jouw order 365 dagen per jaar in als een cadeautje, maar tijdens de feestdagen zorgen wij ervoor dat het nog extra speciaal wordt ingepakt. Dit is onze extra cadeauservice wat jij tijdens de feestdagen van ons krijgt! Niks is leuker dan een ingepakt cadeau en je hoeft op deze manier nergens meer aan te denken nadat je een cadeautje bij Bags & Batik hebt besteld.

BLIJF OP DE HOOGTE

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe artikelen en nieuwtjes van Bags & Batik? Volg ons dan op social media! Instagram en Facebook.